Oldalak

2016. május 18., szerda

dolgok

FASZA DOLGOK:

munka:

a melokaban gecire hasitok. tegnap alairtam az uj szerzimet, aprilis 1-tol hivatalosan is senior vagyok. kaptam hozza egy 20%-os emelest. (ez most hirtelen geci soknak tunik, de egyreszt a kicsinek a 120%-a meg mindig elegge kicsi, masreszt most keresek annyit, mint a tobbiek :D). 
aztan meg az ut elott volt egy ceges dinner event, amire rejtelyes korulmenyek kozott szemelyesen meg lettem hivva. mint utobb kiderult azert, mert egyike lettem az ev dolgozoinak. ott jopofiztunk a vezetoseggel az Aria hotel tetejen, vegul is jo volt. orulok az elismeresnek vegre, de azert igazan adhattak volna egy plakettet, papirt, valami lofaszt, amit kirakhatok az iroasztalomra eme jeles alkalom emlekeul. mert igy gyakorlatilag olyan, mintha meg sem tortent volna. kb senki nem is tudja az irodaban, hogy ez valaha megtortent. na mindegy.
Liszibe jarni is egyre faszabb, ismernek, kerdeznek, adnak a velemenyemre. karrierem csucsa az volt, amikor pentek delutan veletlenul 2 orat meetingeltem a marketing igazgatoval. nem tudtam, hogy fogok, de faszan belealltam szerintem.

fiuk:

taliztam Lisziben a szőremberrel, akivel meg januarban matcheltem es azota ment a whatsapp. mutatom:


es ez a csavo a latszat ellenere egy kis cukigep, es latszolag teljesen odavan ertem. volt egy kis romantika meg maszatolas es nekem ez most annyira kellett mar, mint egy falat kenyer. aztan persze ez ennyi, mert egyikunk sem engedheti meg maganak az ide-oda repkedest, dehat eletem. mi uj? semmi.

utazasok:

iden mar ketszer voltam Lisziben, egyszer Barcelonaban, augusztusban 3 het USA, osszel valoszinuleg megint megyunk BCN-be es valahogy meg egy rovid privat utat bele kene tenni az evbe valahova, ezt meg nem tudom. 

anyagi helyzet:

a fizuemivel meg az utazasokkal egy kicsit vegre tudom taplalni az USA budzset. 


FOS DOLGOK:

munka:

az az erzesem, hogy elertem a karrierem csucsat itt. persze lehet meg varialni ilyen-olyan feladatok vagy projektek behuzasaval, meg nemi utazgatassal, de nekem itt mar nincs feljebb. ezen egyszer, meg nem, de majd, el kell gondolkodnom.

fiuk:

szoval ugye volt az, hogy egyszercsak feldobta a tinder Sir Mix-a-lot-ot es en teljesen kiakadtam azon, ahogy reagaltam erre.

szerintem normalis, elfogadhato reakciok:

  • karorom
  • elegtetel, hogy megsem az szamit, hogy valakinek mekkora a segge
  • annak vegleges belatasa, hogy tenyleg nem bennem van a hiba
  • gondolat, hogy lehet, hogy nem is o szakitott, mert az is lehetseges, hogy o nem eleg jo

reakciom a valosagban:

  • teljes testes lezsibbadas, remeges, ijedtseg, megnemulas, zokogas
  • az a tombolo erzes, hogy akkor minek hagyott el, ha a nagyseggut is elhagyta, tehat ugyse jo senki (paradoxon, nem kell mondani)
  • ujra szabad az ember es en barmikor visszafogadnam, sot, meg az erzelmeim is visszajonnenek
aztan van egy Tinder matchem is, aki tok igeretesnek tunt. eleinte tok sokat irt, erdeklodott, talizni akart meg minden. na, ugyanez a csavo most teljesen szarik ram es lofasz nem lesz ebbol se. meg mindig valtunk par szot naponta, de azt is minek. belefasultam mar nagyon a parkeresesbe, es valami egeszen elkepesztoen remenytelennek latom a helyzetet.

kozben geci maganyos vagyok allandoan.

testem:

geci kover vagyok tovabbra is (vagy megint?), hiaba gyurok, mint az allat honapok ota, alakulok, de lassan, illetve az evessel is gondjaim vannak olyan szempontbol, hogy kurvara csinalom. stresszevo vagyok, meg most Liszi is betett teljesen, kiettem az orszagot edessegbol, lofasz bikini body 2016 lesz, meg lofasz alomsuly, ellenben legalabb szazezreket koltok a testemre. 

bulim:

nem volt es az teljesen hetszentseg, hogy soha tobbe nem is rendezek. :(

eletem:

na az nincs. nagyon elszomorit ez, mennek el mellettem a legszebb eveim es nem csinalok semmit. nem jarok sehova, nincs kivel. ez biztos amugy az en hibam, hogy ahogy jott a depi, ugy sorvadtak el a kapcsolataim, mert erotlen voltam a fenntartasukhoz es teljesen bezarkoztam. az meg hogy uj baratokat szerezzek.. hat azt nem is tudom hogy kell. :( rossz erzes, mert nem tudom mit tegyek, igazabol van egy csomo ember az eletemben, akikkel tok szivesen toltenek idot, meg csinalnek fun dolgokat, de valahogy ugy van, hogy nekik is van egy csomo ilyen ember az eletukben es en nem vagyok koztuk. es nem merem magam "raakasztani" senkire, mert van ez a teljesen abszurd komplexusom, hogy nem szeretnek az emberek es biztos csak udvariassagbol nem utasitanak vissza, vagy visszautasitanak es akkor nagyon szarul erzem magam. viszont nem is hiv senki sehova (lasd nem szeretnek az emberek). a "bulim" ota meg plane igy erzem. pedig en tenyleg annyira szeretnek dolgokat csinalni. a pszichommal is most ez a projektunk egyebkent, hogy mit tegyek, hogy ne legyek ekkora geci loner, de o meg jovo heten szul egy gyereket, szoval most egy idore magamra maradtam.

lehet, hogy mostantol az lesz, hogy meghirdetem magam hetvegekre.

8 megjegyzés:

Admin írta...

Hát Gyömbi, én már annyiszor próbálkoztam nálad, de mindig lekoppintottál, vagy még azt se, csak szimplán tudomást sem vettél rólam soha, és nem értem miért. :( Nem tudom, hogy haragszol-e (ha igen, miért???) vagy mi oka ennek. De én is magányos farkas, semmi program, mert nincs hozzá társaság... szóval ha már egy cipőben, minden téren, akkor akár lehetnénk egymás társasága.
(Álomgyáros)

Kukely Katalin írta...

Én szívesen lógnék veled, így ismeretlenül is (bár már évek óta követlek :) ). Sajnálom, h most nem így érzed, de szerintem szuper életed van és sok mindenre büszke lehetsz, amit eddig elértél. A sok utazás miatt kifejezetten irigyellek és hát a szőrember...wow ;) Nagyon, nagyon szurkolok, hogy végre rendeződjön minden és megtaláld a boldogságot! Fel a fejjel!

Molnár Ilonka írta...

De kurvajó ez a poszt!

kuurankukka írta...

Mindenkihulye. En nem ismerlek, de annyit latok, hogy nagyon szep vagy, amit megbocsajtok, mert vices is vagy es erdekesen irsz. Aki nem akar veled pajtizni, az nyomi.

M. Gray írta...

sztem is nagyon viccesen írsz, csak nem eleget! minden nap írhatnál ilyen kurvajó posztokat...

szívesen találkozom is veled, na de aztán én tényleg geciunalmas vagyok:
- 8 hónapos terhes
- nem lehet velem inni
- nem lehet velem cigizni
- nem lehet velem édességet enni, mert cukorbeteg lettem
- de öööö tudok sokféle salátát, és talán tizedannyi körömlakkom van, mint mondjuk Annának... hát kicsit száni de ez van :(
<3

Lars írta...

Ha még továbbra is magad alatt leszel, átsétálok és alattomosan megölelgetlek. Utána tutira lesz okod depizni! :) (De csak akkor, ha még mindig annyira 'szereted' a testi kontaktust idegenekkel. :))

Vivien írta...

én sem tudom hogy kell barátokat szerezni. Azt hittem valami űrlény vagyok emiatt. :D

szinvaltoszemulany írta...

sztem egy csomóan nem tudják, hogyan kell barátkozni. én sem. ugyanúgy vagyok vele, hogy nem merek/akarok ráakaszkodni senkire. talán majd egyszer jön valaki, aki rámakaszkodik.