Oldalak

2014. június 3., kedd

arcom amikor

a NOBU-ban ülök.

???

kábé úgy nézhettem ki, hogy mi az atyaúristent keresek itt?? azt se tudtam, hogy kell ülni.

...

a date night úgy kezdődött, hogy még Jason Stathammel kellett egyet innia, mert holnap hazamegy. oké. aztán jó alaposan kalifornikáltunk összebújtunk és délig ki se vergődtünk az ágyból. aztán elindultunk, hogy akkor sushi. nem mondta meg hova megyünk, gondoltam tud valami jó kis helyet, megyünk megyünk, egyszer csak hogy itt vagyunk. és mielőtt el tudtam volna ájulni, berángatott az étterembe. fogalmam sem volt, hogy hol van ez a hely, annyira nincs benne a világomban, nem is sejtettem. odavezettek egy asztalhoz, feszengve leülök.. fura kütyük az asztalon, egyszer csak a pincérlány az ölembe teríti a hófehér asztalkendőt (ezt most gúgliztam ki, hogy ez a helyes meghatározása), rögtön el is szégyelltem magam, hogy bakker azt se tudom, mi van. persze nem volt más az asztalon, csak pálcikák. elénk rakták az étlapot, én ki se mertem nyitni, mondtam az amerikainak, hogy válasszon ő, úgyse tudom, hogy mi micsoda. úgyhogy ő rendelt. elég sokáig sorolta.

suddenly, Andy Vajna walks in.

oké.

az események pörögnek tovább, hozzák a kajákat, miso leves. egy kis fekete tálkában jött, amin rajta volt a teteje. a megfigyelő és utánzó stratégiát választottam, mert fogalmam se volt, mihez kell vele kezdeni. letekertük a tetejét és kiittuk a tálkából, a fura fehér cuccokat (tofu) meg kiettük belőle pálcikával. aztán jött az úgynevezett yellowtail sashimi, állati finom volt, persze közben arra gondoltam, hogy nyers halat eszem wtf, aztán jöttek sushi tekercsek. ó. te. jó. ég. food porn.

eközben mellettünk befut Abebe Dániel és leülnek a Vajnával tárgyalni. 

miután kitömtük magunkat sushival, mondja, hogy együnk még valami desszertet. végül a pincérlány közreműködésével kiválasztottuk a Nobu sajttortát eper sorbet-val. kihozzák, ott majdnem felnevettem. konkrétan kis túlzással ráfért volna egy 50 forintosra. :D de az íze.. az íze.. azt hittem, hogy meghaltam és ez már a mennyország. mondjuk ha vernének se vennék magamtól két falat sajttortát 2200 forintért. amikor kihozták a számlát, oda se mertem nézni. (persze sajnos láttam, hogy a fizetésem negyede..)

ezután álltam ott a Kempinski mosdójában a turis ruhámban, a kopott műbőr dzsekimben, meg a szex utáni fejemmel és néztem magamra, hogy what just happened? 

6 megjegyzés:

Lenszirom írta...

loool:DDDDD és semmi kép?? vagy a nobu már nem az a kategória, ahol fotózzák a kaját? vagy nem látszott, olyan picike volt, és nincs zoom a telódon?

marcelnek nagyon tetszett a bejegyzés, azt mondta, az ultracoolsági skálán a határérték felett teljesítettél ezzel a poszttal, szerintem főleg a turis ruhádra gondolt! :D

ac. írta...

"azt se tudtam, hogy kell ülni" <3 :D

szerintem a nobu annyira menő hely, hogy ott nem illik instázni a kaját, pedig én is örülnék a képeknek

zsofff írta...

szex utáni fej :D

pillanat írta...

ultracool, úgybizony :-)

adriegirl írta...

baszki :DD

juc írta...

en instaztam ott is :) ha mar ennyit fizetsz nehogymar ne csinalhass akarmit!