Oldalak

2017. április 28., péntek

faszkert

tegnap az Otkert nevu szorakozohelyen tánc topogtam, amikor egyszercsak egy ismeretlen alak hatulrol megragadta a fejem, kicsavarta es megprobalt megölni lesmarolni. MI AZ AKTUALIS BASZAS??

ha ez meg nem lett volna eleg, kulonbozo ferfiak uldoztek egesz este, megprobaltak odadorgolni a himtagjukat hozzam hatulrol, meg valojaban az osszes letezo iranybol, az en kifinomult szkilljeim erre pedig raorditas es/vagy elszaladas. nem ertem, hogy miert engem szemeltek ki erre annyi lany kozul, bazmeg, amikor csavozni akartam, akkor legalabb harom meterre az osszes ferfi elkerult mindig, mint valami leprast.

gyulolom bazmeg, az osszes szorakozohelyet, a szivemmel.

vegig arra gondoltam, hogy barcsak otthon lehetnek a fiummal, aki nyugodtan dorgolhetne barmilyet barmimhez, nem zavarna, mert ot mar egyszer felhatalmaztam erre es ez visszavonasig ervenyes. de vadidegen ferfiak bazmeg. nem.

ja persze nem onszantambol mentem oda, hanem ilyen ceges baszakodas vegett, es vacsora utan meg kellett tancoltatnunk a spanyolt meg a japant. miutan szo szerint berangattak a helyre, orakig vartam a megfelelo Houdini pillanatomra, ami nem jott el, ugyhogy egyszercsak mar volt annyi ido, hogy legit hazamehessek, fel percen belul pedig mar a taxiban ultem hazafele.

6 megjegyzés:

Chana írta...

Ó, bár hozzám dörgölnék a pömpijüket :D

Molnár Ilonka írta...

And the The Funniest Blogger Ever award goes to Gyömbérke 💜

gyömbérke írta...

:DDD aawwwwwww <3

ac. írta...

de komolyan, ezek mit gondolnak? SEMMIT? vagy így tényleg vannak olyan nők, akiknek ez bejön és azok így találnak rá életük párjára? megörülnek egymásnak és az első csók után számot cserélnek, szexelnek, bemutatják egymást a szüleiknek, gyerekük lesz meg mittomén? így megy ez?

Molnár Ilonka írta...

Gondolod, hogy barátnőt keresnek? 😃

nádja írta...

szóval ha nőként már egy csakszex is jó volna, annyira, akkor ezek a fiúk azért nem jelentkeznek be sose, mert épp a foglalt nők kisugárzását hajkurásszák?