Oldalak

2017. január 5., csütörtök

van egy kollegam, ki nem allhatom. ilyen tenyerbemaszo, mezes-mazas, cuki-muki fiunak adja elo magat, aki mindenkivel spanol, nyajaskodik, geci idegesito. azt hiszi magarol, hogy kurvajo, meg valahogy masokkal is el tudja hitetni, pedig kb Micimacko ertelmi szintjen van, de komolyan, egy ideig volt a mi csapatunkban is es rendesen kerunom kellett, annyira idegesitett. semmit az eg vilagon nem lehetett rabizni, ami egy kicsit is fontos volt, mert kizarolag robotmunkara alkalmas (kopipeszt meg ilyenek), egy egyszeru hibat nem tud eszrevenni, vagy magatol rajonni a megoldasra. olyan emaileket kuldott ki, hogy egy ido utan meg kellett kernunk, hogy ne kuldjon ki semmit anelkul, hogy meg ne beszelne velunk. elkepeszto.

na es akkor ez a csavo meg ahhoz is gyoker, hogy rendesen kamuzzon. kitette facebookra, hogy internal account manager lett, ami 4 egesz pozicioval van felette, nem is ertem, mit gondolt, de tenyleg. az ismerosei, mint valami rajongoi klub az egekbe ajnarozta meg gratulalt neki. aztan azt is kitette, hogy Japanban volt uzleti uton, erted, Japanban, mint valami fontos ember, kozben meg senkinek nem jutna eszebe pont ot Japanba kuldeni, mert azt se tudja merre van arccal. meg a nagyfonok se megy Japanba, plane arra az esemenyre, amit megjelolt, mert semmi kozunk hozza. mindezeket a fake-segeket persze sikerult ugy inteznie, mint egy igazi luzer. beallitotta, hogy a kollegai ne lassak ezeket a posztokat, de a szerencsetlen engem elfelejtett, igy en latom. :D

meg ahhoz is gyoker, hogy ne a legnagyobb konkurenciank termekevel pozoljon facen.

na mindegy.

koszonom, hogy elmondhattam.

8 megjegyzés:

Nóri írta...

Mekkora egy szerencsetlen :D Nem kerdezed meg tole, hogy milyen volt Japanban, miutan gratulalsz a kinevezesehez? Mar csak azert az arckifejezesert megerne.

adriegirl írta...

te jó isten :D

gyömbérke írta...

@Nóri: dehogy is, meg a vegen rajon, hogy engem nem tiltott ki es elveszitem ezt a kivalo poenforrast!! :D

Kriszti írta...

Nagyon szomorú élete lehet ennek a fiúnak.

juc írta...

MUSZAJ odakommentelned hogy nem is volt sehol, valami nagyon kormonfont modon

olív írta...

:DDDDDDDDDD

TOFI írta...

Jézus, kiakadt a szánalomméterem.

olív írta...

annyira szeretem ezt a posztot, hogy néha visszajövök még egyszer elolvasni