Oldalak

2016. május 25., szerda

rotyogó partikondér

a szombati bulika igazi abszurdisztan volt nekem. 

eloszor is hogy erted, hogy nappal kell bulizni meg inni, es miert nem csinaltuk ezt eddig?? 

egyet fizet kettot kap koktelokat ittunk a szikrazo napsutesben, nevetgeltunk a bloggerlanyokkal, aztan kisvartatva megerkezett a tinderember, akit jo otletnek tunt odahivni. telt-mult az ido, ment a diszko, hordtuk a koktelokat (az este egy pontjan Anna megkerdezte, hogy hol a szodaja, amit kert, mondtam neki, hogy hat a Mojitoban, hol lenne), szoval minden jol alakult. 

erre megjelent a segges csavo. 

tehat a szakitasunk ota kb eloszor megyek bele az eletbe, idegen emberek koze bulizni a barataimmal es meg jol is erzem magam, erre odajon. ezen a ponton mar tokre be voltam nyomva es csak alltam ott, mint egy fasz, hogy most megis mihez kezdjek, idejott ez az ember, lathatoan kurvajol erzi magat, en meg itt hiperventillalok es legszivesebben a Dunaba vetnem magam a horgonnyal a bokamon. 

mindez meg nem volt neki eleg, egyszercsak megfogta a vallam hatulrol es mikor odafordultam, hogy wtf, ramkoszont egy sziaval. en meg csak neztem ra ijedten az ajulas hataran es egy hang se jott ki a torkomon. aztan elmen, en meg alltam tovabb az amerikai csavo mellett, akivel epp randiztam..

egy ponton az is kiderult, hogy Lenszi fonoke is majdnem megjelent a hajon.

nem emlekszem mar, de talan tiz korul indutunk haza, es en frankon azt hittem, hogy hajnali 4 ora van. mondtam is az amerikainak, hogy ehes vagyok, de ilyenkor mar mi a francot lehet enni meg hol, erre kerdezte, hogy milyenkor, este tizkor? teljesen el voltam tevedve idougyileg. vegul persze nala kotottunk ki es miutan megettunk egy nagyobb indiai csaladnak elegendo indiait, csokoloztunk a kanapen, majd hazaubereztetett.

masnap esett le, hogy az a cuki lany, aki egyszercsak megerkezett Milonkahoz, az a legutolso exem volt baratnoje, akivel 2 evig egyutt voltak (nem ertem hogyan) es egeszen sokat hallottam rola. (peldaul az is kiderult rola, hogy tul sokszor kerdezte meg a csavotol hogy van, es ugy latszik ez egy szakito ok.)

nem ertek semmit.

8 megjegyzés:

pillanat írta...

Nem neked kellett volna Dunának menni, hanem azt a faszt belelökni.

gyömbérke írta...

hat en azt tudom, de ez nem igy mukodik. :D

pillanat írta...

elméletben pont így :D gyakorlatban én sem ölök embert ;)

M. Gray írta...

Na azert en kinezem beloletek csajok, h Gyombi csak egy szoval keri es egy emberkent basszatok bele a Dunaba.
Btw akkor nem csak en vagyok ilyen mörfiember h mindig osszefutok azokkal, akikkel nem kene.
Lenyegi kerdes: milyen napkozbeni bulika van az A38-on? Ez 1x volt v lesz maskor is?

Vackor Mici írta...

Ha megölitek, és még sincs hely a Dunában, én szívesen elsavazom. Nagyon diszkrét vagyok, és nektek grátisz. :D

nádja írta...

ó, wow. same shit everywhere? most komolyan, ennek így mennyi esélye van, hogy emberekkel megtörténik?!

vic írta...

10 év után a Sparban futottam össze az amerikai exxel, akinek mint kiderült én egy futó semmiség voltam, én meg azt hittem akkor, ő életem szerelme (még pár éve is ezt hittem,khm). Rátoltam a lábára a babakocsit, annyira meglepődtem :D napokig nem tértem magamhoz, szóval nem vagy egyedül a hülye összefutásokkal!

kuurankukka írta...

Uristen,en is allandoan megkerdezem, hogy areyouokay, es idegesiti is. (Megertem.)