Oldalak

2016. április 18., hétfő

az vajon mennyire rossz jel, hogy az orvos ránézett a mandulámra és azonnal ki akarta venni?

mandulaműtét 2016?

9 megjegyzés:

M. Gray írta...

O.o
Sokat vagy beteg? Mármint ilyen mindenféle felső légúti taknyos, torokfájós, fülfájós cucc?
Van aki azt mondja, hogy jobb kivenni, mert akkor kevesebbet gyullad be... mondjuk az is tény, hogy felnőttként nem az a fajta buli, mint 5 évesen, hogy kiveszik altatásban, és okéoké fáj, de utána ehetsz fagyit egy hétig minden étkezés helyett...

gyömbérke írta...

hat, be kell latnom, hogy igen, az elmult evekben eleg gyakori lett, hogy lerobbanok, faj a torkom mindenem. szoval jobb lenne, ha menne.. de 2-3 hetig pokoli fajdalmak kozott vergodni.. hat az annyira nem lenne jo. :(

meg basszus, engem meg sose mutottek, sose altattak el, sose vagtak belem, sose voltam korhazban (amire emlekszem). mar latom, hogy elkapok valami korhazi fertozest, komplikaciot, muhibat, szovodmenyeket, halalt!!!!!

azAnna írta...

Eletem legszarabb elmenye volt...ha tudom elore mennyire faj utana, sosem vetetem ki. Szerencsere nem tudtam :-D persze muszaj volt mert allandoan beteg voltam.

Nóri írta...

Zsenge 18 eves koromban vettek ki a mandulamat, altatasban csinaltak a mutetet. Semmi gaz nem lett volna, ha utolag nem derul ki,hogy allergias vagyok az altatoszerre, amit hasznaltak es ha az allergias reakcio nem hanyasban nyilvanul meg... :( Amugy semmilyen tekintetben nem lett volna gaz, persze faj kicsit, de arra ott vannak a fajdalomcsillapitok. Igy osszegezve soha nem bantam meg a mutetet, mert a kethavonta jelentkezo tuszos mandulagyulladasnal alig van szarabb dolog a vilagon, es azota semmi bajom, max egyszer vagyok beteg evente, akkor is csak natha vagy kohoges. Ess tul rajta gyorsan es jo lesz minden, meglatod. :)

ac. írta...

hát nekem gyerekként tökre nem altatásban vették ki és még fagyit se kaptam utána :(

M. Gray írta...

En 4 eves voltam, es nem emlekszem fajdalomra, csak arra h felebredtem, nem voltak ott a szuleim, elkezdtem sirni es nyilvan felszakadt es orromon szamon elkezdett dolni a ver. Visszavittek a mutobe, varazsoltak vmit, aztan csak az van meg h anyamek hazavisznek es vodrokben all a fagyi. :)

Szoval en nagyon sokat voltam beteg, es biztos jobb h kivettek, de tuti h felnottkent csak vmi magan helyen mennek neki a dolognak, max egy bent toltott estevel.... :(

Molly Bloom írta...

Ó, ha felnőtt vagy, nem altatnak,kitépik vidàm arccal. Csak pàr napig fàj nagyon, utàna gyorsan gyógyulsz. Én 23 voltam, mikor kivették, folyton beteg voltam előtte.

Ágihanna - Szelencetitkok írta...

Felnőtteket nem altatnak, helyi érzéstelenítővel lézerrel kiszedik.

lufiarus írta...

Nekem is felnőttként szedték ki. Kellemetlen, de azért annyira nem vészes, össz-vissz két napig voltam kórházba. Szerintem ez a lézeres cucc, még annyira sem gáz. Ellenben ha benn hagyod, úgy, hogy kb tönkrementek, sokkal több galibát okozhatnak-állandó gyula gócpont, szívproblémák stb.