Oldalak

2016. március 5., szombat

ezt meg nem meseltem, de volt az is, hogy amikor Britney Spearsnek oltoztem a ceges farsangra es viszonylag elegge bekurtam szamos tequilaktol amiket gin tonicokra ittam, akkor reszegen ecseteltem a szepszaju kollegamnak, hogy annyira szep a szaja, hogy en allandoan csak csokolozni akarok vele, amikor reszegen ceges bulikban egyutt logunk. asszem a szepszaju kollegamrol se meseltem meg, ugye?

szoval van ez a szepszaju kollegam, akinek amugy nem csak a szaja szep, hanem szep az egesz ember, de mivel 23 eves, igy mar az is borderline pedofil, hogy egyaltalan ezt leirom, de mindegy, ezen most lepjunk tul, mert igazabol nem is akarok en vele semmit se csinalni, csak ratapadni a szajara alkalomadtan. 

szoval en ezzel az emberrel kb egy eve csetelo viszonyban vagyok itt bent az irodaban, mert volt anno egy kozos meetingunk, amin mindketten teljesen fogalmatlanul ultunk es nem ertettuk, hogy mit keresunk ott. na es ezen a meetingen volt egy csaj, aki annyira teljesen abszurd, hogy azt le se tudom irni, es ezen a meetingen ez a fiu teljesen varatlanul ramirt a belso cseten. persze en ekkor mar hetek ota nezegettem ot, mert kozel ult hozzam es annyira szep volt, hogy atyaisten. es akkor igy ramirt es elkezdtunk dumalni. es akkor igy kb teljes napokat vegigcseteltunk es szamomra hamar kiderult, hogy imadom, es rengeteget rohogtunk, de hogy meg egeszen eretlen, meg hat amugy is, milyen legyen egy 22 eves csavo. na mindegy. haverkodtunk, nem akartam en semmit, mert mi a faszt akarhattam volna egy 22 evestol. semmit. 

aztan volt decemberben a ceges karacsony, ahol amugy gecijol neztem ki, na es akkor elkezdtunk egyszercsak egyutt inni. fogalmatlanul ontottem magamba a baileyst, o meg a nemtommiket, es ugy alakult, hogy az egesz estet egyutt toltottuk, gecisokat tancoltunk, de kurvajol, dobalt ide-oda, porgetett, rohogtunk, olelgetett, maszkaltunk a kastelyban fel-ala, csinalt rolunk kozos szelfit a telefonjaba, meg lovagiasan ramtette a zakojat, amikor kimentunk es az este vege fele mar ott tartottunk, hogy puszilgatta a fejemet es mindenki kerdezgette, hogy mi a fasz van velunk, osszejottunk-e, mert hogy annyira ossze voltunk gabalyodva. aztan egyszercsak varatlanul kozolte, hogy sajnos nem lehet tobb koztunk, mert van baratnoje. en meg erre korulbelul ugy regaltam, hogy 




na mindegy. ezen tulleptunk, de persze a ceges farsangon ugyanugy megint egyutt ittunk es ekkor mar kenytelen voltam megkerni, hogy menjen a kozelembol. :D

az este valamiert ugy ert veget, hogy a brazillal csokolozok a fogashazban.

:DDD



amugy csak annyit akartam irni, hogy mennyire szeretek csokolozni es ehhes kepest mennyire keveset csokolozhatok. :(

9 megjegyzés:

arashi írta...

legalabb a brazilnak is szep szaja van?

gyömbérke írta...

amugy igen. de o inkabb a skilljeivel tarol. :(

arashi írta...

hu hat akkor ez nekem egy winnek tunik ;) szep szaju es ugyes nyelvu es meg brazil is. tudom, tok sztereotipikus gondolkodas (mint a neger akkor nagy farok), de ugy kepzelem, h meg jo is a mozgasa es biztos ugyes masban is. jaj.

gyömbérke írta...

de azt tudjuk, ugye, hogy ez a brazil az az argentin, aki tavaly gecire osszetorte a szivem..? :D sulyosbitva azt, ami amugy is.

csak azert hivjuk brazilnak, mert utaljuk es tudjuk, hogy ettol kiborulna, ha tudna.

arashi írta...

omajgud, geci brazil. utalom. tok jo h kihasznaltad!!! lol luzercsavoka, ha tudna, h brazil,es csak potlek volt tegnap...hahahaha h mekkora bena kis kuki :D

ac. írta...

shoutout a világ összes foglalt férfijának: mi a faszért nem tudtok AZELŐTT szólni h az ember eltervez veletek bármit!? csókot, közös gyerekek nevét, bármit. tartsátok a szeksziséget otthon és ne vigyetek kísértésbe senkit. bah.

Lars írta...

Gyömbi, mi lenne, hogy ezentúl utólag bánnál meg mindent (ha szükséges), és többé semmin sem kellene bánkódnod, amit nem tettél meg? :)

+szurkolj neki, soha ne nőjön fel & -ageism :)

gyömbérke írta...

Lard ezt en most nem teljesen ertettem bevallom. :D

Lars írta...

Elnézést, tegnapig száműzetésben voltam, +értelmetlenségem az én hibám, de vigasztalásomra szolgál, hogy valószínűleg már soha nem múlik el.
Ja, és valami olyasmit szerettem volna mondani, hogy van egy vonzó valaki, aki annyi éves, amennyi, és annak a kornak a csodáit lehet vele átélni, akkor miért ne? És ha szerencsés, akkor megőrzi magában, és nem válik karót nyelt Fitzwilliam Darcyvá. :)
És inkább bánd meg utólag az elmúlt jót, mint a meg nem tetteket.
(Jó, ez utóbbi lehet, hogy nem mindenkire vonatkoztatható, de én mindent megbántam, amit nem tettem meg, aztán pótoltam.)
Vagy valami ilyesmi. :)