Oldalak

2016. február 12., péntek

annyira szőrös a lábam, hogy konkrétan szégyellek elmenni legyantáztatni. 

de amúgy meg nem érdekel.

:(

10 megjegyzés:

TOFI írta...

gyanta, lehúzócsík, babaolaj...ennyi, otthon simán megvan :)

M. Gray írta...

Sőt, gyantacsík előre gyártva, azzal még megégni sem lehet! Meg babaolaj és kész :)

Boci írta...

+1 Otthoni gyantázás.

Lábszár - kar - hónalj pillanatok alatt megvan (comb + bikinivonal macerásabb).
Gondolsz egyet BÁRMIKOR, ês max. 30 perc alatt készen vagy az első 3-mal (ebből 20-25 perc, míg a gyantapatron a villanycuccban felmelegszik - szerencsére én sosem égettem meg mêg vele magamat, gondolom, nekem simán bírható hőmérsékleten szabályoz le a melegítőcucc).
Előtte mindig be kellett jelentkezni valahová, volt, hogy hamarabb kellett volna, mint ahogyan fogadni tudott + vannak napok, hetek, amikor simán annyira antiszociális vagyok, hogy kicsit sem tudnám elképzelni, hogy valaki gyantázási céllal a pucér testemen matasson... Ilyenkor volt, hogy inkább lemondtam, pedig nagyon nagy szükségem lett volna a beavatkozásra...

Ha otthon vágsz bele, arra figyelj, hogy egyszerre inkább kis felületen húzd le + tarts / feszíts rendesen ellen, mert különben pár lila folt lesz a gyönyörű, szőrtelen lábadon :)
Ja! + babahintőpor! A gyantázandó felületet babahintőporral szórd be a gyanta felkenése előtt, így a bőrfelszínt nem kapja le a gyanta.
Jó az x-epil gyantázás utáni olajos kendője + érdemes otthon sebbenzint tartani, ha nagyon összegyantáztad magadat, az pillanat alatt leszedi. Gyantázás után valamilyen azulén tartalmú kence (pl. sima gyógyszertári vazelin + pár csepp cickafarkfű olaj) & semmit nem fogsz érezni másnap.

Max. 2-3 alkalom & tökéletesen bele lehet jönni (az már csak részletkérdés, hogy töredékébe kerül, mintha kozmetikus csinálná...)

gyömbérke írta...

én egyszer próbáltam itthon gyantázni, de még azóta se hevertem ki az incidenst. :D
amúgy epilálni szoktam, csak most annyira lusta vagyok hozzá, hogy inkább fizetek egy csomó pénzt, csak valaki más csinálja meg.

Mike írta...

hogy tökömben lehet végezni 30 perc alatt a láb mindenfélével? :O
ja, újraolvastam, lábszár. Az tényleg hamar megvan. Nekem a lábszár, comb, hónalj szokott két sit-com epizódig vagy egy rendes sori-részig tartani.
Én a lábamat otthon gyantázom, fazonra megyek kozmetikushoz vagy amikor türelmetlen vagyok és luxusra vágyom, akkor mindent ott gyantáztatok (kivéve a hónaljat, mert az 1100 forint és az aztán tényleg 45-45 másodperc otthon, úgyhogy inkább megebédelek belőle :P)

nádja írta...

micsoda remek útmutató... én sose tudtam elképzelni ezt az otthon gyantázunk dolgot, de most kedvet kaptam... :D csak azt nem értem, mégis hogy fér bele másoknak, hogy megnövesszék a szőrt akkorára? úgy értem, én akkor hagyom magamon a bundát nőni, mikor megjön, amíg el nem múlik, utána szoktam egy "rituális" szőrtelenítést tolni, de ha van esély, hogy látja valaki más, a hónalj-lábszár ilyenkor is le van húzva borotvával... :( meg a másik: hogy lehet a bikinivonal-gyantát kibírni?


ó, és Gyömbi:
aki képes az epilálásra, az bármire képes. (és szerintem vagy nem is ember, vagy minimum egy hős.)

Veronika írta...

Én speciel teljesen gyáva nyúl vagyok az otthon gyantázáshoz. :)
Egyszer felkentem egy csíkot, majd fél óráig ültem, hogy mindjárt lerántom, de tényleg mindjárt... majd fél óra múltán szépen finoman lefejtettem magamról apró részletenként. :)
A kozmetikus az ilyen nyulaknak, mint én, azért jó, mert ott nincs totojázás meg hogy lelkileg én erre még épp nem vagyok kész, hanem lerántják kegyelem nélkül. :)
Ráadásul én is combgyantás is vagyok, azt magamnak még nehezebb lenne, de tényleg őszintén irigylem azokat, akik ezt otthon elintézik maguknak, nagy könnyebbség lehet.

gyömbérke írta...

na, orommel jelentem be, hogy ma reggel megszabaditott a kozmetikus ket kilo szortol.

nádja írta...

:D

Unknown írta...

:D es 1999-ben vettem az elso otthoni gyantazo keszulekemet (mentem az USAba esnem tudtam mi var ram ott ezen a fronton, egyszerubbnek tunt) es tavaly kellett kidobni (maig eros bennem a gyanu, hogy csak a madzagja ment tonkre, a gep nem, de ez mar keson jutott eszembe). Ki se tudom szamolni mennyit sporoltam vele, de nem is ez a lenyeg. Nekem egy kozmetikus is olyan szepen kekre-lilara gyantazta a honaljam egy szilveszteri buli elott, hogy orom volt nezni. Meg lehet szokni, en mar mindenhol leszedem magamnak.