Oldalak

2015. november 7., szombat

sehányadik emelet

ha nem bőgök épp, biztos nagyon röhögtem volna, hogy a pszicho emeletéről már a szám is lekopott.


4 megjegyzés:

Boci írta...

No, pont kêrdezni akartam, mikor tud fogadni a pszichiáter, mert jó ebbe belekezdeni mihamarabb & nyugodtabb vizekre evezni gyorsan :)
Szeretettel gondolok rád! :)
Nekem nagyon durva óriási káoszt tett rendbe / segített rendbe tenni a fejemben / lelkemben / szívemben.
Meg 2-szer rángatott ki a pániktünetekkel járó agórafóbiából.
Jó kezekben vagy & újjászületsz majd! :)

gyömbérke írta...

a pszichiáter kedden. aztán ha ott végeztem, megyek este a pszichológushoz. magas élet. :(

Boci írta...

Részedről ott az elhatározás + megkerested a szakértő segítséget.
Ez a kombináció egészen egyszerűen működni szokott :)

Ismeretségi körömben láttam már magát szuper erősnek vélő, pszichohoz istenért nem forduló embereket - ritkán tudtak egyedül (& gyorsan) kimászni az igazán mély lelki mocsarakból.
Sajnáltam őket, hogy (talán az előítéletek miatt + mások véleményétől tartva) megfosztják magukat 1 gyors & igazi javulás lehetőségétől.

Volt, aki bár járt pszichohoz, de ő maga nem tett semmit. Pl. a gyógyszereket sem volt hajlandó bevenni & meg sem kísérelte átállítani az agyában a kapcsolót. Úgy állt hozzá, hogy látjátok, járok pszichohoz & ő sem tud rajtam segíteni. Többször javasoltam, váltson szakembert, van, hogy egyszerűen nem illenek össze orvos + páciens. Beletelt pár év, mire rájöttem, az ismim tkp semmit nem tesz, tök passzív, talán igazából meg sem akar gyógyulni.

Aztán persze ott van 1 csomó ember, akikről ordít, pszichiáter kéne neki k.rva gyorsan, de ő maga fel sem ismeri, mennyire félrecsúsztak nála a dolgok & ezen simán lehetne segíteni (ha nem is simán, mert az eleje, a változtatások, feltárások kezdete mindig keserves belső meló, de hát hamar ott van a jó érzés: legalább elkezdtem, majd gyorsan tényleg elkezd változni minden :)
Szóval ők nem mennek pszichohoz, sőt, vérig sértődnek, ha óvatosan próbálja az ember a gyógyulás / megváltás lehetősége felé terelgetni őket, hogy mit nem képzelek, ők nem őrültek, hogy dilidokihoz járjanak! (Saját anyám is...)

Szóval biztosan tudom, jó úton vagy :)
Drukk, hogy hamar rendet tudj(atok) tenni odabenn! :)

szimara írta...

Ne szomorkodj,Gyömbi! Egyszercsak jobb lesz, nem biztos hogy hamar,de mindenképpen.Én csak innen ismerlek, amennyit látok belőled,az alapján szép vagy,kedves,okos és szuper,egyedi,üdítő jelenség. Sajnálom hogy bementél ennek a defektes marhának a csövébe,de túlleszel rajta majd.Tarts ki addig,vigyázz magadra,fel a fejjel és puszi!