Oldalak

2015. március 5., csütörtök

halp

a 20-22 fokban mit kell hordani? elfelejtettem.

az már tavaszi dzseki? bőrdzseki? kardigán? vagy még vastag pulcsi? vagy mindkettő? fekete harisnya? kell kabát? hány kabát kell? milyen kabát kell? mi kell a kabát alá? cipő?? csizma? kell irodai viselet is, meg kell városnézős viselet is. kicsi a bőröndöm, szóval ezt ki kell találni. segítsetek plíz!

4 megjegyzés:

Agyrágóbogár írta...

Egy réteg meleg holmit vigyél, de nem kell a legdurvább gyapjú pulcsira gondolni. Én pl. egész télen egy polár felsővel jöttem mentem vásárolni (alatta polo) és ne fáztam, kb +10 körüli hőmérsékleten. Ma kb 18 volt, polóban mentünk vásárolni, napon jó meleg van. Harisnyát tegyél, az nem foglal helyet de felesleges túl sok meleg holmit pakolni. (tipp: ha nagyon hülye az időjárás, bár kötve hiszem mindig beugorhatsz valami kínai boltba s kapsz valami vastag cuccot pár euróért :D)

ac. írta...

mivel ugye innen indulsz a "hidegből", ezért eleve lesz rajtad kabát meg egy adag meleg holmi, abból építkezhetsz. de amúgy 22 fok az jó. bár ha szél meg eső van, akkor ciki, nem?

M. Gray írta...

20-22 fok az már nyár. :)))
Mondjuk sztem az a max hőm. lesz, és este lehet, hogy hűvösebb. Én rétegesen öltöznék, blúz, kardigán, tavaszi kabát v. bőrkabát. Cipőnek balerina, gyalogolni meg vmi sportos. A balerina jó üzletinek is.

Cendrillon írta...

Hát én abból indulok ki, hogy itthon is körülbelül 20-23 °C-ban üldögélek egy pólóban és egy szabadidő nadrágban, szóval szerintem nem kell vastag holmi, csak kardigánka, tavaszi kabátka :)