Oldalak

2014. december 15., hétfő

konyorgom segitsetek!!

mit vegyek a kolleganomnek karacsonyra? a szerda estem van lebonyolitani a dolgot es a leghalvanyabb sejtesem sincs semmirol. minden kreativitasom a multe. :(

ilyenek, hogy szeret salsazni, meg nyelveket tanulni (most eppen nemetet tanul). emellett stilusra kicsit ilyen alteros, szokott hordani szegecses nyaklancot. de amugy teljesen mindegy, nem muszaj ezen a vonalon haladni. 

minden megoldas erdekel!!! meg a penz sem szamit, de nehany ezer forintban egyeztunk meg. mit nezzek meg? hova menjek? mihez kezdjek??

12 megjegyzés:

janedoe írta...

az én öcsém is ilyen salsabuzi (pedig egy irodában dolgozik amúgy), és megvettem neki dvd-n tavalyelőtt valami klasszik "salsa-filmet", ami az ilyen salsások dirty dancingje vagy mi, és tökre bejött nekik a barátnőjével. aki szintén salsabuzi. csak persze elfelejtettem, hogy mi volt az

janedoe írta...

am kvra megfogadtam h nem kommentelek oylan helyre, ahol nem elég, hogy captcha is van, de még CSAK google fiókkal lehessen belépni, de most már mindegy. na megkeresem, mi volt az a film.

Cendrillon írta...

Vehetnél neki valami szép kis üveg tartót és abba rakhatnál bonbont vagy sütit (bár gondolom, nem lesz időd kekszet sütni).
Mi főnökünktől ezt kaptuk egy piros masnival átkötve ( http://www.kika.com/hu/termekek/m/konyha-etkezo/fozes-etkezes/konyhai-tarolas/19075656/retro-tarolo/ ) és volt benne házi keksz.
Hirtelen ez jutott eszembe.

azAnna írta...

yves rocher ajándékcsomag. Ma benéztem, kb. mindegyik kéne :D

Ágihanna - Szelencetitkok írta...

*2015-ös határidőnapló
*bor -az mindig jól jön. Aki azt mondja nem, az hazudik
*ékszer
*sál

macskás írta...

Neeem,a bor nem jol jon:)en pl abszolut nem iszom es nem orulnek ilyesminek.Szintem vmi semleges dolgot vegyel,uvegtartos sutis,bonbonos ize tok jo,mert ha nem is szereti szetkinalgatja.Bar az is igaz h.a bort is tovabb lehet ajandekozni:D

KB írta...

ennek a spanyol verziója tök jó:
http://www.libri.hu/idegen_nyelvu/konyv/iker_bertalan.vigyazz-nemet.html

arashi írta...

szoba csizma/papucs/mamusz :D
német könyvek
mécsestartó vannak eszméletlen szépek.
hógömb

Ottka írta...

Csomó helyen lehet most kapni csészével egybecsomagolt forró csokit. Mutatós, karácsonyias, mindenki szereti.

ac. írta...

ékszer az dzsolidzsóker szerintem

Kriszti írta...

Körömlakk? Abban úgyis nagyon profi vagy:-)

Mike írta...

meg a butlersből kábé bármi! Ott tök sok szép dolog van, de egy csomó mindenre sajnálja kiadni az ember a pénzt. Najó, legalábbis az ilyen csórók, mint én. De azért örülnék onnan bárminek ;)