Oldalak

2014. november 23., vasárnap

foglaltam egy jegyet magamnak

erre.


(amúgy ez mennyire jó már.)

meg erre.


(szpotoltátok a házamat?)

fuck this shit.

6 megjegyzés:

Nat írta...

Nem vagyok oda a magyar filmekért, de ennek a trailere tetszett! Esetleg 1-2 szóban majd hogy tényleg érdemes-e megnézni?! :)

Lenszirom írta...

nagyon jó film szerintem, tetszeni fog! :)

Kriszti írta...

A Mockingjay milyen?

Mami írta...

A Mockingjay szerintem nem lett olyan jó mint vártuk. Folytatásnak elmegy, de nem olyan izgalmas mint az első kettő szerintem. :)

sokvagyok írta...

a mockingjay konkrétan borzalmas :(

gyömbérke írta...

a Mockingjay-nek ez a fele nem kellett, hogy izgalmas legyen szerintem. a könyvben sem volt az. tökjól előkészítette a terepet a nagy befejezésnek, az lesz majd izgalmas, feszített és feszültséggel teli. nekem pont olyan volt, amilyennek vártam. csak majd a negyedik rész előtt ezt újra kell néznem, mert azt tuti arról a pontról kell nézni, ahol ennek a filmnek a végén voltam, nem a nulláról. fel kell venni a hangulatot.

a VAN pedig tökre cuki volt. nem hiszem, hogy még egyszer megnézném, de egyszer nagyon tetszett. a főszereplő srác nagyon jól vitte az egészet, meg a szülőket is bírtam. meg hát tök izgi volt, hogy az ellenőr leányzó a szomszédomban lakik, tök vicces, amikor összeáll a kép, hogy ja igen, amikor anno itt forgattak, akkor biztos ez volt az. kíváncsi leszek, hogy amit pár hete a fészeknél forgattak és le volt zárva az egész utca kb, abból mi lesz. remélem nem Barátok közt. :D