Oldalak

2014. november 26., szerda

be kell vallanom

hogy a H&M 25%-os kuponját, amit csak egyszer lehet felhasználni.. szóval én az egyiket felhasználtam még egyszer. és asszem a másikat is fel fogom használni még egyszer. gyarló ember vagyok.

nem értem különben, az első vásárláskor vettem egy szoknyát, meg egy fekete nadrágot, és külön-külön felhasználtam hozzá a kuponokat, a csajszi annyit csinált, hogy megnézte, hogy külön email címre vannak-e. ezután elkezdtem azon gondolkozni, hogy miután nem írt fel semmit, csak ránézett a szemével, mitől ne lehetne ezeket többször felhasználni. ezek után vettem egy meleg sálat is, amihez újra felhasználtam az egyik kupont, viszont ezúttal az eladó lány felírta a kuponon lévő számot és még a blokkra is felírta és azt le is másolta. ezek szerint ugyanezt megtehetem a másik kuponommal is, szóval nyugodtan vehetek a sálhoz matchy sapkát is olcsóbban. 

köszönöm, hogy elmondhattam.

8 megjegyzés:

arashi írta...

omg, nekem öt emailcímem is van (a cégeset is beleértve) köszi a tippet :D

miccentyu írta...

Nekem mind a kettőt felírták, de van még mail címem bőven (gonosz kacaj) :)

ac. írta...

szerencsére nettó másfél perc regizni egy új email címet :D

gyömbérke írta...

ááá nem!! én most jöttem rá!! dokitól hazafelé berohantam a sapkáért és megint csak ránéztek az emailre. kifelé jövet, mikor épp arra gondoltam, hogy muhaha, megint felhasználhatom még egyszer, akkor jöttem rá a nagy cselre. azt hiszed, hogy muhaha, túljársz a rendszer eszén, pedig lófaszt. ők jártak túl a tiéden. elég csak megnézni, hány cuccot vettem a kuponokkal (négyet) és hányat vettem volna nélkülük (nullát) és hányat akartam még venni vérszemet kapva (ki tudja).
sokkal többet nyernek így, mintha minden kupont regisztrálnának.
olyan okos vagyok, hogy erre rájöttem!! :D

arashi írta...

Corvinban megnezik? Mert ha nem, akkor odamegyek :D

gyömbérke írta...

nekem ott nézték meg. westendben meg a blahán nem.

arashi írta...

Koszy. Bar amilyen szerencses vagyok... T_T hmm talan akkor kene menni vasarolni, amikor a tomegtol meg lehet fulladni, akkor biztos nem tokolnek azzal, h felirjak a szamot. :)

juc írta...

hol lehet ilyenért regizni?