Oldalak

2014. augusztus 8., péntek

már teljesen nagyon félek, hogy meghalok ebolában. :(

már a "herpeszemet" is teljesen félrekezelték (hiszen nem is herpesz volt, hanem valami teljesen más és Szerbiában kellett elmennem bőrgyógyászhoz, hogy kapjak antibiotikumot és ne terjedjen szét az egész arcomon) és a húgom mandulagyulladásából is azt sikerült kihozniuk, hogy majdnem meghalt (nem viccelek), hogy várjam el, hogy majd az ebolából bárki kigyógyít..?

6 megjegyzés:

M. Gray írta...

Az ebola elvileg csak mindenféle testnedvekkel (nyál, vér, etc) terjed, cseppfertőzéssel nem. Szóval ha nem eszel félig átsült majmot vagy denevért, ami fertőzött volt, nem lesz semmi baj :).
Btw megértem hogy aggódsz, itthon tényleg egy náthával sem tudnak mit kezdeni. ( mi volt a herpesz helyett amúgy?)

gyömbérke írta...

DE HÁT MÁR ROMÁNIÁBAN IS VAN!!!!
OMG MIND MEGHALUNK :(

Kriszti írta...

Romániában még csak ebola-gyanú van, lehet hogy maláriás a férfi, akit kezelnek. Nem hiszem, hogy az európai higiéniás körülmények között ugyanolyan halálos lenne, mint Afrikában, de nem értek hozzá. Sokat nem tudunk csinálni, ez van. De én is félek tőle, meg alapból elég hipochonder is vagyok.

macskás írta...

Viszonylag keves az eselye gondolom h.testnedveket csereltek vmi afrikai vilagutazoval mostanaban,amugy meg ez nem olyan,mint az influenza,nem veletlen h.olyan helyen terjed elsosorban, ahol ha tiszta vizet latnak,inkabb megisszak,mint h.kezet mossanak benne,ergo higienia nulla.

Kriszti írta...

A román férfi maláriás.Mérnök,irodai munkán volt Nigériában,és nem akarta elmondani,merre járt...

gyömbérke írta...

hát én ezeket tudom, mert olvasom az interneteket, de attól még félek, mert hipochonder is vagyok, meg pesszimista is, meg negatív is, meg minden bajom van.