Oldalak

2014. július 27., vasárnap

akkorak

a herpeszeim (!! igen, ketto van!!), hogy ez mar nem is simplex, hanem multiplex, rettento gusztustalanul nezek ki, nem is szeretem, ha ramneznek. szerencsere most elmegyunk egy hetre a mamamhoz, nem leszek az internetekben sem, remelem nem rohad el a fel pofam, mire hazajovunk, mert akkor hogy megyek dolgozni. meg annal is jobb lenne, ha nem fajna meg viszketne annyira, hogy ha nem lenne semmi onkontrollom, akkor lekaparnam a kezemmel es ugy neznek ki, mint Harvey Dentnek a gonosz fele.

persze en fogok vezetni, ami azert jo (mert egy eve nem vezettem) mert mar annyi jel mutat arra, hogy nem is kene mennunk (koztuk az otvaros arcrohadasom, meg egy bibliai csapas, egy teniszlabda meretu saska a szobamban), hogy igy elegge stresszben vagyok. mondjuk az elobb kivittem Annalightot a vonatra es nem lett semmi baja.

egy hetem van kipihenni az egesz ev faradtsagait, remelem sikerul.

4 megjegyzés:

Mike írta...

a kedvenc kolléganőm is herpeszes és eddig bármit csinált, 10 napig simán szenvedett, amikor kijött neki. Múltkor ajánlották, hogy szedjen Lizin-C-t, amikor érzi, hogy ki fog jönni és akkor nem biztos hogy kijön. erről persze lekésett, de azért szedte és azt mondta, hogy sokkal hamarabb (2-3 nap) túl volt a szarságokon.

M. Gray írta...

Aciklovir? Mármint úgy krém és/vagy gyógyszer formájában?

TOFI írta...

De ez vmi immungyengeség miatt jön ki, nem? Nekem sosem volt herpeszem HÁLA ANNAK A JÓ ISTENNEK! De a hátterét kéne felkutatni, gondolom én. Asszem. Talán.

gyömbérke írta...

persze nem is herpesz volt, hanem annál SOKKAL ROSSZABB!!!445 :(