Oldalak

2014. június 5., csütörtök

mint oldalt láthatjuk,

a mentális terror már nem tart sokáig. két jegyet kell még szereznem ebben a félévben. abból az egyiken egész héten dolgoztam (és nagyon kínkeservesen haladok), szerintem a felénél se járok és már az se érdekel, hányast kapok rá, csak kapjak valami jegyet. 

a másik az NG. a para NG. azt három nap alatt úgy meg kell tanulnom, mintha nem lenne holnap. és akkor lesz esélyem, hogy időben befejezzem ezt a rohadt egyetemet. olyan nagyon kicsi van hátra, mint amennyire kicsi van már csak bennem, de ezt most már meg kell csinálni. 

valahogy össze kell szedni az utolsó adag tandíjat őszre, mert persze most se tudok félretenni (tegnap megjött a fizetésem, ma már csak 17e van belőle a számlámon), talán majd júliusban. nem lesz ez a nyár se habzsi-dőzsi nyaralás meg utazás meg bulikák meg vásárlás.

de majd 2015-ben. 2015 lesz a kedvenc évem. addig már csak egy kicsi van, nagyon kicsi.

tartsak ki.

8 megjegyzés:

Kriszti írta...

Angolos diplomáddal hogy állsz? Megvan az abszolutórium és csak a szakdoga hiányzik? Gondolom, nem passzívon vagy, mert azt nem lehet túl sokáig.

gyömbérke írta...

aha, pont így. csak már minden olyan régen volt, hogy nem tudok semmiről semmit többé.. :/

Kriszti írta...

Te már Bolognai-rendszerben kezdted, vagy osztatlanban? Mert ha BA, akkor anglisztikán nem veszik nagyon komolyan a szakzárást.

gyömbérke írta...

még BA.
csak az a rengeteg minden, amiben már nem vagyok benne semennyire, kiknél lehet írni, mit, mikor, hogyan, határidők, tételek, kidolgozni, a régi sulis cuccaim már sehol, nem emlékszem semmire, kitől tudnám elkérni, nyilván senkitől, be kell menni, új rendszer, stb stb.

Kriszti írta...

Én csak minoros voltam, de van egy rakat anglisztikás anyagom, SEASon megtalálsz kb. mindent a határidőkről, vannak facebook csoportban kidolgozott tételek. Ahogy néztem az ismerőseim szakdolgozatait, kb. bármiről lehet írni,ami egy kicsit is kapcsolódik az anglisztikához. Szóval ha tudok, és amiben tudok, szívesen segítek.

gyömbérke írta...

rámírsz egy emailt, ha szépen kérlek? :)

arashi írta...

Az NG tuti jol fog sikerulni. Eddig tok jol sikerult minden, ez is menni fog siman :) harom nap eleg lesz ra.

Kriszti írta...

Persze, írok este, ha hazaértem.