Oldalak

2013. március 15., péntek

igazából én kvára nem kaptam a BM-tól smst. a sorsomra hagytak. ez szomorú.

13 megjegyzés:

Annunciata írta...

A Telenorosok nem kaptak. Ha esetleg közéjük tartozol, akkor ez a magyarázat.

gyömbérke írta...

és ez miféle diszkrimináció??
amúgy én PANNON-os vagyok!! sose voltam még igazából Telenoros. :D

Annunciata írta...

Értem! :D

A kormány "megkérte" a mobilszolgáltatókat ennek az sms.nek az elküldésére, és a Telenor "nem működött együtt", hogy úgy mondjam. Ez egy hivatalos nyilatkozatban így hangzott el, szó szerint, és hogy ezt majd szépen kivizsgálják, h hogy tehettek ők ilyet... Ezt most nagyon ironikus hangon olvasd el. :)))

gyömbérke írta...

ez esetben amúgy faszok, tényleg. meg hogy sose voltak képesek átírni a telefonomon a pannont telenorra. :D

Névtelen írta...

De legalább ma minden beszélgetés és sms ingyen volt náluk. Az többet ér, mint az a semmitmondó üzenet... #SilwerWolf

gyömbérke írta...

azért szegény okostelefonos népek.. képzelem, hogy kb 5 óra alatt mindegyikük telefonja lemerült..
amúgy ez az sms szerintem röhej.

krisztia írta...

Kedves, meg minden, de gondolom, akik "felelőtlenül elindultak", jobban örültek volna, ha éjszaka kapnak valamiféle tájékoztatást, nem ma délután (én ekkor kaptam,itthon). És az is szép dolog, hogy mindenkit kimentettek a háromnegyed 10 körül, facebookon megjelent videó szerint, csak kevéssé valószínű, ha a police.hu fél tíz körül még arról ír, hogy sokan vesztegelnek az M1-esen. A kommunikáció és a szervezettség ismét példaértékű... Viszont az összefogás valóban, irónia nélkül, példaértékű.

[i.] írta...

'szongya, ne hagyd el a kocsid, de ha kifogy az üzemanyag, ülj át máshoz. WTF. :D Európa meg röhög rajtunk, hogy egy 15 centis porhó így seggreültet.
(Győrről beszélek kimondottan, meg a faluban ahol élek, a többi településen nem tudom, mennyi esett pontosan. szomszéd szerint reggel a főút járhatatlan volt, de előttünk az út már latyakot se tartalmazott.)

krisztia írta...

Nem az a baj,hogy sok hó esett, hanem a vihar, a hóátfúvások. Mire eltakarították, visszafújta a szél. Írták egy fórumon, hogy az ilyen vihar Németországban is gondokat okozott korábban.

Lola írta...

Ó hát, még szerencse, hogy nem ragadtam az autópályán, vagy ilyesmi, mert nyilván az az sms mentette volna meg a helyzetemet :( :D

[i.] írta...

minden létező ajtónk elé a szél 60 centis tornyokba hordta a havat úgy, hogy az udvaron kb szar se maradt.

Mrs. Sway Jesse James írta...

Én is Pannonos vagyok (múltkor valaki kérdezte és nézett rám hogy mi az a Pannon?) és én sem kaptam. Felőlük megfagyhattam volna akárhol.

annalight írta...

ezen sokat derpegtek, h hogy üljek át, ha ne hagyjam el a kocsit, hát úgy, h a "ne hagyd el a kocsit" = ne indulj el gyalog a legközelebbi település felé, másik kocsiba át lehet ülni, nincs ellentmondás.

ettől függetlenül én sem értettem azt az smst, szánalom, borzalom stb volt az egész helyzet